Hardlopen versus………. Wandelen

DSC_3107Vandaag genoten van het mooie weer. Hier was het tenminste prachtig. Vanmorgen met de club hard gelopen, interval training. 6 km. heuveltje op, heuveltje af. Dribbel, rustig tempo hardlopen en vervolgens net zo hard lopen als je maar kunt. Nadat we het bos door gestruind waren weer terug naar de baan om een aantal lekkere rekoefeningen te doen. Mijn knie vergat tegen te stribbelen vanmorgen, gelukkig. Afgelopen maandag had ik behoorlijk last van mijn knie na een minuut op 10 hardlopen. Eerlijk gezegd had ik de oefeningen van de fysiotherapeut ook niet zo consequent uitgevoerd. Je ziet maar weer wat er van komt als je je huiswerk niet doet.

Toen ik thuis kwam had Wim zijn krantje uit en wilde ook wel naar buiten. Wandelen daar had hij wel eventjes zin in. Na een grote bak koffie met een stroopwafel, een lekkere douche, schone kleren aan  en er weer op uit. Kun je dat wel aan na het hardlopen vroeg Wim nog even. Ja hoor, ik kan dat nog makkelijk wilde zelfs nog wel even doorgaan met hardlopen. Dat moet lukken. Maar na 10 km. was ik blij Lotte te zien. Het viel me toch wel iets tegen nu konden we mooi met haar mee terug rijden.  We hadden in Veenendaal 10 km. verderop afgesproken om samen bij La Place in de V & D even een broodje te gaan eten. Waarschijnlijk voor het laatst als as. dinsdag het doek voor de V & D valt. Het slagroom apparaat deed het niet meer waardoor ze met een grote zak met slagroom de slagroom op de koffie spoten. Hij wordt ook niet meer gerepareerd, dat slagroomapparaat.

DSC_3112
De volkstuinen worden weer op orde gebracht
DSC_3114
Deze zwanen hadden nog even geen zin

Halverwege de middag begon de lucht toch wat dicht te trekken. Denk dat iedereen wel zijn of haar boodschapjes binnen had en genoten van het weer. Dus maar weer terug in ons hol. Lekker bij de open haard zitten, wijntje erbij. Nu is het echt weekend.

P.s. Kijk en lees ook mee op mijn Facebookpagina zodat je geen verhaal, foto, haiku of hersenspinsel meer mist. Vind ik leuk!!!

2 gedachten over “Hardlopen versus………. Wandelen

Reacties zijn gesloten.