Wandelfestijn 28 mei 2016 Schuiteman Wandelactiviteiten

28 mei 2016 groot Wandelfestijn van St. Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten.

Ga ik reclame maken? Nee, ehhh ja een klein beetje. Voor mijn eigen wandelclub, dat moet kunnen. Sinds 26 april 2005 bestaat de club al. Een aantal collega’s van Schuiteman Accountants wilden graag de vierdaagse gaan wandelen waardoor het idee ontstond samen te gaan wandelen om de doodeenvoudige reden dat je dan niet alleen hoefde te trainen. En zoals het vaak gaat kwamen ze al wandelend op het idee om een wandelclub te starten. Zo ontstond St. Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten. Wanneer je dan een officiële wandelclub bent, moet je ook een echte tocht organiseren vonden ze. Zo geschiede en die wandeltocht is het jaarlijkse Wandelfestijn in mei geworden.

Klinkt simpel maar zo simpel is het natuurlijk niet. Achter de schermen is er al veel werk verzet voordat de bewuste zaterdag in mei aanbreekt. Vrijdags voor het evenement en de zaterdag van het evenement worden wij wandelaars ineens allemaal vrijwilligers. We steken de handen uit de mouwen om alles klaar te hebben voordat de eerste wandelaars op zaterdagochtend zich melden bij de startlocatie. Maar dan is het ook een Festijn dat tot in de puntjes geregeld is.

Het vertrekpunt is zoals gebruikelijk bij Kerkelijk Centrum “Bethabara”, v.d. Berglaan 79, 3781 GE te Voorthuizen, Gelderland. De routes gaan dit jaar richting “Landgoed Erica”  en “Boerderij ‘t-Paradijs” beide in de omgeving van Barneveld. De routes zijn goed bepijld en op diverse plaatsen zijn goede rustlocatie’s  met prima verzorging en niet geheel onbelangrijk een toilet. Aan het einde van de tocht, bij het afmelden krijg je zoals gebruikelijk een kleine attentie mee naar huis.

De volgende afstanden kunnen er gelopen worden. (Vertrektijden staan er achter)
40 km.  7.30 uur tot 9.00 uur
30 km.  7.30 uur tot 9.00 uur
25 km.  8.00 uur tot 10.00 uur
15 km.  8.00 uur tot 10.00 uur
10 km.  9.00 uur tot 14.00 uur
5 km.   9.00 uur tot 14.00 uur

De opbrengst dit jaar is voor “Gezinshuis Bethesda” in Kootwijkerbroek.

Wil je nog eens nalezen hoe het precies zit dan kun je op de site www.wandelactiviteiten.nl onder het kopje Wandelfestijn alles vinden  wat je weten wil over deze tocht. We hopen op mooi weer en een grote opkomst. Maar dat spreekt voor zich.

Ik zou graag meer vertellen over onze wandelclub om de doodeenvoudige reden dat we veel meer te bieden hebben dan alleen dit Wandelfestijn. Helaas, het stuk wordt dan veel te lang en wordt er overheen gelezen. Dat zou jammer zijn. Dan weten jullie nog niet wat we allemaal doen.  Ik kom er zeker nog een keer op terug. Ik beloof het.

Onthouden zaterdag 28 mei, Wandelfestijn St. Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten. Ik zie jullie!!!

logo2 - kopie                 logo2 - kopielogo2

 

P.s. Kijk en en lees ook mee op mijn Facebookpagina zodat je geen Foto, Verhaal, Haiku of Hersenspinsel meer mist. Vind ik leuk!!!

 

 

 

3 gedachten over “Wandelfestijn 28 mei 2016 Schuiteman Wandelactiviteiten

Reacties zijn gesloten.