6WMB koken

Regelmatig geeft Marion Driessen een schrijfopdracht, het 6WMB verhaal. De opdracht is, schrijf een verhaal van slechts 6 woorden met het opgegeven woord. Laat je inspireren door een foto of zoek een foto bij je verhaal. Plaats deze foto vervolgens bij het verhaal.

Koken, mijn lust en mijn leven

dsc_1465

Je kunt bij dit beeld exotische woorden schrijven maar diegene die mij kennen of inmiddels een beetje kennen weten dat dit alles zegt wat er gezegd moet worden.

13 gedachten over “6WMB koken

    1. Dank je. Nee die hobby’s lopen helemaal niet synchroon maar dat hoeft ook niet. Ik kijk graag naar jouw hobby’s, verhalen en bezigheden. Daar geniet ik dan weer van. Grappig hoe je een klik kunt hebben gewoon elkaars blog te lezen en mee te leven.

      Geliked door 2 people

  1. Ziet er smakelijk uit, en voor mij bepaald niet alledaags, ook al heb ik een keukenprinses in huis die gevarieerde lekkere maaltijden maakt. Trouwens, ik vind koken ook geen straf, maar verwacht van mij geen culinaire hoogstandjes…

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.