27 reacties op ‘6WMB Uitstelgedrag

 1. Als ik omval is het nog tijd genoeg. Ik heb ooit van een arts gehoord dat de meeste mensen genezen “ondanks de behandeling van de artsen” , dat vind ik nou wijze woorden;-)

  Liked by 2 people

   1. Ja klopt, maar het meeste gaat vanzelf over. Ik ben in ieder geval niet jong genoeg meer om me in zware behandelingen te storten mocht er iets onherstelbaars aan de hand zijn.

    Liked by 1 persoon

      1. Het lijkt me iid dat je op een bepaalde leeftijd de kwaliteit van leven belangrijker vind dan de lengte. Ik moet bekennen dat ik nog niet zo ver ben.

       Like

 2. ik schreef eerder vandaag elders dat uitstelgedrag niet op mij van toepassing is… ik moet dat corrigeren want in jouw stelling kan ik me helemaal vinden… ik haat het echt dat soort bezoekjes te moeten afleggen dus ja dat stel ik zo lanng mogelijk uit oepsssss

  Liked by 1 persoon

  1. Dit uitstel gedrag is vaak voor mensen die er last van hebben niet af te leren. De angst voor de dokter of de diagnose is zo alles overheersend dat er geen gedragstherapie of andere hulp tegen opgewassen is. Het is dan al te laat.

   Liked by 2 people

   1. in mijn geval is het niet de angst voor de diagnose… het heeft te maken met de onvoorspelbaarheid van het moment in dat gebouw…. er zijn teveel triggers en die ontwijk ik natuurlijk zo veel mogelijk

    Liked by 1 persoon

 3. Werkt men hier
  in steriele omgeving
  de wachtlijst bij
  Of kan ik nog steeds
  achteraan aansluiten?
  Hopelijk komt de ingreep
  voor iedereen
  toch op tijd

  Like

Reacties zijn gesloten.