6WMB, succes

Het zes woorden verhaal met beeld is een idee van Marion Driessen van Doldriest.

Klus succesje geeft de dag vleugels

Ons huis is aardig af. Veel valt er niet meer te klussen maar zo af en toe gaat er iets kapot of moet er onverwachts aangevuld worden. Zo kan ik bijvoorbeeld niet boven in de Pax kast komen. Veel wat er achterin ligt wordt weinig of zelden gebruikt. Dikke winter kleding, dunne zomer kleding, weg kan het niet maar zie het maar eens te pakken te krijgen daar achterin die kast. Ikea heeft de oplossing voor mijn probleem en na een klein uurtje klussen staat hij klaar voor me. Trapje Bekväm gaat de klauterpartij in de toekomst vergemakkelijken. Ik kan voortaan zonder iedereen erbij te roepen boven in de kast komen.  Helemaal happy met dit drie treden hoge succesje.

11 gedachten over “6WMB, succes

  1. Wat een mooi trappie…. lekker handig… maar eeh wel goed kijken waar je je voetjes neerzet he want anders krijg je spijt dat je vleugels niet werken en een vleugellamme wandelaarster moeten we niet hebben natuurlijk

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.