Z.O.Z. Sacremento

Zondag, de eerste dag met temperaturen ver boven de 0° konden wij er alleen maar naar kijken. Binnen kijken naar het mooie en er niet uit kunnen. Even snel naar de kliko heen en weer in onze tuin zijn we niet gekomen.

Maandagmiddag is bij goed weer onze wandelmiddag, gelukkig was het toen nog stralend lente weer. Die ochtend was ik niet meer te houden.
Ging als een razende Roelie door het huis, vloog op de fiets om boodschappen voor het avondeten te doen. Zorgde dat de wasmachine en droger op gevuld bleven en werkte mijn bammetje kaas bijna staand aan het aanrecht weg.
Naar buiten wilde ik. Wandelen, genieten van het mooie weer.

De kou bijna zonder morren doorstaan maar nu de temperatuur omhoog vliegt en het zonnetje erbij blijft voelt het zoveel beter aan.
Staat de Indian Summer voor de deur? De lente staat zeker voor de deur en genieten van het mooie weer is een must. De rest komt straks wel weer.

Daarom moet er voor vandaag een fijne zwijmel tegenaan. Een vrolijk lied wat mij in de benen gaat zitten, waarvan ik vanzelf  begin te huppelen. Muziek waar de vonken vanaf vliegen. (en toen regende het)

Omdat de lente in aantocht is en we wel genoeg hebben van de kou.

Middle of the road – Sacramento

Fijn Zwijmel weekend

Voor meer zwijmel op zaterdag kijk bij Irispapilio

33 gedachten over “Z.O.Z. Sacremento

 1. Gouwe ouwe die in je hoofd blijft zitten. Ga jij maar lekker wandelen. Wij gaan vandaag naar mijn vader. Voor het eerst sinds september. Dat is ook iets waar ik van ga huppelen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Was geen fan van Middle of the Road… teveel gehoord toen mijn schoonzusje nog thuis woonde als ik bij mijn schoonouders was. Wel leuk om weer eens je horen! Wandelen en huppelen, dat deed ik ook vaak met mijn kids 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. O ik heb zo genoten van die eerste mooie dagen. Beetje door een dordpje gewandeld en dat na mijn nachtdienst. Mooie dagen waar ik de foto’s nog van moet bekijken maar zeker over zal bloggen. Ik snap dat een nummer je kan laten huppelen maar deze doet het niet voor mij.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ai, dat is jammer. Maar je hebt wel genoten van het mooie weer, lekker foto’s gemaakt en de rest komt wel weer. Misschien zelf een leuk muziekje opzoeken dan maar.

   Like

 4. Heerlijk dat droge
  beetje zo nige weer
  Net buiten de krant gelezen
  even wandelen, wat boeken halen
  bij de biblotheek
  Gevoel in de benen steeds beter
  zou dat komen omdat ik minder fiets?
  Geniet er maar van!

  Geliked door 1 persoon

 5. Na mijn val vorige week valt er op dit moment niet veel te huppelen voor mij. Maar kan wel heerlijk genieten van de muziek en het mooie weer.

  Geliked door 1 persoon

 6. Zelf weinig problemen met kou ,nooit gehad ook eigenlijk ,alleen al twee weken problemen met de verwarmings ketel en dan ben ik wat minder blij met het koude weer Pfff Lekkere vrolijke muziek ,ik vond de band altijd al erg leuk .
  Groetjes Elisabeth

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat is niet fijn. In de kou zitten en wat te denken van douchen in de kou. Brrrrr. Hoop dat alles gerepareerd is, kun je nu misschien ook huppelen.

   Like

 7. Om te wandelen was het met die zonnige koude dagen ook heerlijk hoor, vandaag was het hier 14 graden maar nauwelijks een zonnetje dat is dan wel weer even jammer.
  Nog steeds een heel lekker nummer, word je inderdaad vrolijk van.

  Geliked door 1 persoon

  1. Klopt, met de kou ook lekker gewandeld. Mijn voorkeur gaat uit toch uit naar iets meer graden en dan het liefst boven nul.

   Like

 8. ha die AnneMarie
  dus geen tijd om te wandelen met dit lekkere wandel weer , jammer , maar komt wel weer
  ik wandelde 3 korte wandelingetjes in m’n tuintje , zette 2 dagen in een album op m’n blog 🙂
  die van vandaag moet ik nog zien
  fijne avond groet

  Geliked door 1 persoon

 9. Heerlijk nummer! De tekst zong ik als kind foenetisch mee (-: Geen idee waar het over ging maar het klonk als een lange, mooie zomer…
  Lieve groet

  Geliked door 1 persoon

  1. Heerlijk he, als kind vrij gêne jezelf laten gaan in de muziek. Gelukkig gaan we weer richting zomer. Eerst de lente nog.

   Like

Reacties zijn gesloten.