12 reacties op ‘Appeltjes

 1. mogge AnneMarie
  mooi boompje vol appeltjes heb je daar
  daar zullen de vogels en wie weet wie nog meer van gaan genieten
  en wij genieten van de mooie tekst die je er bij maakte
  fijn weekend groet

  Liked by 1 persoon

   1. Je hebt hetzelfde dus als mij, haha. Ik zat een paar dagen geleden op Pinterest te surfen en plaatjes te bewaren en voor ik het wist zat ik in de kerstsfeer. Ik hou ervan. Zelfs nu al.

    Ik ben zelf niet christelijk en niet kerkelijk, naast het kerstspel dat ik van groep 1 tm 8 op de basisschool heb meegedaan. Ik ken het lied dan ook niet, maar ik vind het heerlijk rustgevend. Vooral als ik mij gestresst voel en alles even uit wil schakelen, kan ik hier naar luisteren. Ik luister wel naar Thomas Tallis, ken je dit?

    Liked by 1 persoon

    1. Heb het even opgezocht maar ik ken hem niet. Wel een interessante componist om eens vaker naar te luisteren. We zijn onlangs nog in Londen en Schotland geweest. Kerken, kathedralen hebben een frote aantrekkingskracht op ons. De kerk- en orgelmuziek isdaar toch net even iets anders dan hier. Goede tip dus eigenlijk.

     Liked by 1 persoon

     1. O prachtig! Ik hou van Engeland en wil altijd nog eens naar de Highlands (eigenlijk wel vaker dan ‘eens’ 😉 en Engeland ook graag).
      Ja, prachtig die akoestiek, die ken ik dan weer wel omdat je wel eens wat bezoekt op vakantie en zo.
      Graag getipt! 🤩

      Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.