The Mamas And The Papas

Dit keer was er een verzoek voor de Zwijmel op Zaterdag en wel muziek uit de jaren 60 van vorige eeuw. Ik hoop dat er veel bloggers mee doen aan dit verzoek. Wat ik me er nog van herinner aan de muziek uit die tijd is dat het vaak heerlijke meezing muziek was. Niet moeilijk, goed te verstaan en in now time mee te zingen.

California Dreaming was zo’n plaatje. Lekker mee jubelen en je zag direct voor je waar ze het over hadden. Mijn fantasie sloeg er maar van op hol, ik wilde reizen als ik later groot was. Reizen heb ik gedaan en doe ik nog maar Californië heb ik (nog) nooit gezien.
Is dat erg? Nee zeker niet, dromen is ook fijn net als het horen van de dream van The Mamas and The Papas.

The Mamas and The Papas – California Dreamin

Voor meer Zwijmels op Zaterdag kijk bij Irispapilio

36 gedachten over “The Mamas And The Papas

 1. mogge AnneMarie
  in ’76 van Thunderbay in Canada naar het zuiden/westen gereden en van af San Francisco de kust weg omhoog naar Vancouver , dus ja ik zag deel van Californie 🙂
  mooie zwijmel die er bij past
  geniet de dag

  Geliked door 2 people

 2. Ja uiteraard ken ik dit nummer ook… al moet ik ook bekennen dat zodra ik eraan denk de originele versie in mijn geheugen verdrongen wordt door de JEANS-versie 😉 Simpelweg omdat dit nr in 1 van mijn meest favoriete seizoenen deel van de show uitmaakte…

  LIefs en fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh wat een heerlijk nummer toch! Dromen is altijd leuk! Ik zou naar California gaan, heb daar een stel vrienden wonen in San Jose, maar ik denk niet dat het er ooit nog van zal komen… Geeft niet hoor… maar dromen mag..
  Bedankt voor deze terugblik en zo leuk dat je ook mee hebt gedaan!

  Geliked door 1 persoon

 4. ha die AnneMarie
  ja met wandelen kon de jas wel weer uit , ach het is weer ff kwestie van wennen 🙂
  inderdaad soms kom je een verlaten huis of fabriek of zo tegen , maar ik ga ook niet alleen het terrein op , als dat al kan , mij te gevaarlijk
  slaap wel groet

  Geliked door 1 persoon

    1. Zo te zien hebbennhier ook wereldkampioenschappen plaats gevonden. Toch jammer. Voor veel geld neer gezet en dan in zo’n vervallen staat terug vinden. Er gaat nogal wat geld verloren aan mislukte en uit de tijd zijnde bouwwerken.

     Geliked door 1 persoon

     1. of er wereldkampioenschappen waren weet ik niet , maar wel wereldbeker wedstrijden en andere toernooien
      ja er is daar en op eigenlijk al die verlaten plekken veel geld verloren gegaan
      fijne middag groet

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.