15 reacties op ‘6WMB, Nieuw

  1. Met de echtgenoot wandel ik regelmatig maar binnenkort gaan we weer trainen voor de 4-daagse. Tochten lopen en het aantal kilometers opvoeren zo. Ik heb er al zin in. Hoop dat het niet te vochtig en mistig wordt als we lopen moeten . In dat weertype heb ik niet zoveel zin.

   Liked by 1 persoon

   1. dat weer type is voor mij als longpatiënt funest 😦
    ik zeg altijd dat ik mooi weer wil , zo’n 22 graden en de windkracht 2 ten alle tijden in de rug
    ik was te lang te lui en nam flink aan , dus KM opbouwen en KG afnemen hihi

    Liked by 1 persoon

    1. Dat is wel een dingetje hoor. Conditie opbouwen en gewicht verliezen. Maar ik heb wel eens gelezen dat spieren een sportgeheugen hebben en snel weer weten hoe het gaat en moet. Het komt dus zeker weer goed.

     Liked by 1 persoon

     1. ja dat is een goed dingetje 🙂
      het wandelen gaat me ook weer steeds lekkerder af , en voel de benen minder nadien
      ik kijk uit naar de mooie LAW wandelingen die op een lijstje heb 🙂

      Like

Reacties zijn gesloten.