Valentijn

De realiteit van de dag
Zoals ik hem zag

mourning-1665772_640.jpg

Na ruim 50 jaar huwelijk
Het is bijna ondraaglijk
Verloren je grootste Valentijn
Nooit meer samen zijn
Op de dag van de liefde
Breng je jouw allerliefste
Naar zijn laatste rustplaats

Onze vriendin verloor haar echtgenoot
Wij een goede vriend
Ondanks alle roze geur en maneschijn
Moet zij hem missen, HAAR onmisbare Valentijn

 

41 gedachten over “Valentijn

 1. Mijn oprechte deelneming. Dit is zo onnoemelijk zwaar. Het grote verdriet en gemis heb ik gezien bij mijn moeder nadat mijn vader overleed. En het gaat nooit over. Heel veel sterkte voor je vriendin.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je wel. Wij zullen hem missen, het was een bijzonder markante man maar hij laat bij zijn vrouw en kinderen een inmens grote leegte achter.

   Like

  1. Ze hebben zeker mooie jaren gehad. We weten het niet troost of het gemis alleen maar groter doen maken. Ze deden alles en waren altijd samen

   Like

 2. Verschrikkelijk moet dat zijn, na 50 jaren. Ik condoleer haar en jou met dit verlies.
  Hopelijk komt toch de tijd dat ze met liefde en plezier kan terugkijken.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat lijkt mij nou ook. Het is ook aardig confronterend als jezelf al aardig richting de 45 jaar gaat. Kop in het zand, verder maar niet over nadenken.

   Like

 3. Het spijt me te lezen dat jullie vriend nu overleden is, het was zeker een bijzondere en markante man! En inderdaad hard voor zijn vrouw hem nu te moeten missen na zoveel jaren. We zullen hem nog vaak herdenken als we bij elkaar zijn op jullie verjaardagen.
  Ook ik had een begrafenis niet op Valentijnsdag maar gisteren de 15e. Mijn ex schoonvader is overleden, de opa van mijn kinderen, 92 jaar een gezegende leeftijd, maar toch is er veel verdriet. Zijn jonge (2e) vrouw die achterblijft en de kinderen die een vader moeten missen en de kleinkinderen hun opa.
  We zullen hen beide in liefde herdenken.

  Like

  1. Jullie oom gecondoleerd met dit verlies. Ik heb iid begrepen dat het een fijne echtgenoot, vader en opa is geweest. Gelukkig hebben jullie hem lang in jullie midden hebben mogen hebben maar missen kun je niemand hoe oud hij of zij ook geworden is.
   Onze vriend was 81 een respectabele leeftijd hoewel we tegenwoordig 90 pas oud beginnen te vinden.

   Like

Reacties zijn gesloten.