Was dat nou ? – Perfecte combinatie

Vorig jaar kwamen we tijdens de Haven dagen in Rotterdam deze mevrouw met auto tegen. Mijn echtgenoot loopt straal langs dit soort plaatjes heen maar ik zie hier een prachtige auto met een dame die helemaal in stijl volgens de auto gekleed is. De bekleding was van wit leer en ik vond het geheel een plaatje.
Ja, ik ben een vrouw, heb geen wensen wat auto’s betreft maar kan enorm genieten van mooie dingen. Onlangs zei iemand tegen me dat ik erg visueel ingesteld ben, daar houd ik het dan maar op.

InkedDSC04690_LI 1 (Small)

32 gedachten over “Was dat nou ? – Perfecte combinatie

  1. Kijken gaat prima, het probleem is dat ik niet alles wat ik zie durf te fotograferen. Ik kon van opzij zo in de auto kijken, het dashboard zag er ook prachtig uit. Zwart met witte biezen, de bekleding, wit leer, straalde een luxe uit waar je van gaat likkebaarden maar ik durf er dan geen foto van te nemen. Misschien maar beter ook.

   Like

  1. Ik denk ook dat de auto niet praktisch is met deuren die naar boven klappen. Ze staat er ook een beetje krom bij om onder de openstaande deur door te kijken. De dame zag er mooi uit hoor. Het was niet de van Rossem’s zwart, dat ziet er sjofeltjes uit. Pffff.

   Like

 1. Zo te zien is dit een elektrische wagen? Ja, dat interesseert me wel. Ik ben het type die zou vragen aan de dame of haar bijzondere auto bevalt. Geloof het of niet, ik hou van auto’s. Daar ben ik niet bepaald fier op, maar het is sterker dan mijzelf. Deze zwarte auto zou ik niet kiezen, maar mocht ik héél rijk zijn, dan had ik een garage met wel twintig verschillende auto’s. En dat meen ik. Woensdag haal ik mijn nieuwe autootje in de garage. Een Opel Adam. Tweedehands uiteraard. Ik kijk er al naar uit. Om de twee @ drie jaar ruil ik mijn wagen in voor een andere. Het is sterker dan mezelf… Zot van auto’s. Het komt ook bij vrouwen voor…
  Toch heb ik mijn ultieme droomauto nooit gehad. En ik zal hem ook nooit hebben omdat hij ondertussen niet meer wordt gemaakt, te vervuilend en te duur is. Dat is de Land Rover Defender.
  Zuinigheid staat bij mij voorop. Hij mag niet veel verbruiken en mag niet te duur zijn in wegenbelasting en verzekering.
  Nu genoeg over auto’s want ik kan nog wel even doorgaan maar dat wil ik niet.

  Geliked door 2 people

  1. Ik heb hem even opgezocht want tegenwoordig ben ik niet meer zo bij als vroeger wat auto’s betreft. Mooi karretje hoor, Opel is een degelijk merk. vroeger wilde mijn vader alleen maar Opel omdat ze niet kapot te krijgen waren. Schaam je er maar niet voor. Ik heb jaren met de auto naar mijn werk gemoeten en toen wist ik aan de hand van het nummerbord hoe oud een auto was. Ik lees nog steeds nummerborden en zie aan nummerborden of het een bekende is. Ook een afwijking hoor. Ik heb een keer een nieuwe auto gekocht, daarvoor alleen tweedehandsjes en ik was zo trots als een pauw erop. Nu ik geen auto meer nodig heb voor mijn werk is het allemaal minder geworden maar ik heb nog steeds mijn eigen auto en die wil ik ook beslist niet kwijt. Iedereen zegt ruim dat ding toch op maar ik kijk wel uit. Het is mijn auto en mijn gevoel van vrijheid.
   Zo zie je maar het gaat bij mij anders dan bij jouw maar ik heb er toch een klein beetje een zwak voor.

   Geliked door 2 people

 2. Raar gezicht zo met deze auto. Wij hebben geen auto. Vrouw heeft ook dezelfde kleur als deze auto. Leuke foto weer. Weer bespot. Ene fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

  1. Leuk dat je ven komt neuzen op mijn site.
   Ik had het geheel eigenlijk nog mooier in beeld kunnen brengen maar dan was ik behoorlijk brutaal geweest. Ik vond het geheel een plaatje. Goed over nagedacht.

   Like

 3. hi AnneMarie
  blommen maken van alles mooie dingen 🙂
  en je weet het , je hebt blommen en blommen hihi
  ik zal zeker het mooie weer genieten , maar hoe ??
  slaap wsel groet

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooie Tesla. Maar ik laat me voorlopig maar door Mercedes vervoeren, zo’n lange van 30 meter, hier in de regio meestal roodgekleurd.

  Like

Reacties zijn gesloten.