Z.o.Z. Als de Engelen zingen gaan

Mijn inzending voor het 6 Woorden met Beeld verhaal over Engelen was

Al eeuwenlang waken Engelen over ons

P1010004 (Small)

 

En als de Engelen dan beginnen te zingen kan ik me voor stellen dat het ongeveer zo klinkt. Het gaat hier weliswaar maar om één Engel maar één met een hemels stemgeluid. De Aria komt uit het eerste oratorium van Händel geschreven in het Italiaans. Later heeft hij het oratorium aangepast en in het Engels laten herschreven om uit te voeren maart 1757 in het Royal Opera House, Convent Garden in Londen.

Julia Lezhneva – Tu del Ciel ministro eletto

 

Het stokje van Zwijmelen op Zaterdag is overgedragen door Irispapilio aan Melodyk.nl
Voor meer Zwijmels op Zaterdag klik HIER

38 gedachten over “Z.o.Z. Als de Engelen zingen gaan

  1. De aria gaat ook nog over engelen maar hoe het precies zit kan ik niet goed achter komen, dan zou het verhaal helemaal compleet geweesf zijn.
   Dank je. 😍😍😍

   Like

   1. Ja, dat is zo, maar soms is het moeilijk om tijdens het schrijven alles te gaan uitpuren… ik herken het gevoel… dit of dat had het nog beter gemaakt. Het is mooi en goed zoals het hier is en klinkt AnneMarie!

    Geliked door 1 persoon

 1. Ene klassieke achter de rug, en het volgende klinkt in mijn huiskamer, echt prachtig als je dit met je stem kunt, voordeel van deze opdracht dat ik nog eens klassiek onderwijs krijg……
  Fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

  1. Oh dat kan ik ook dagen volhouden. Vind dit ook wel heel bijzonder en mooi.
   Het gaat waarschijnlijk ook over engelen maar daar kan ik niet goed achter komen.
   Misschien later nog eens.

   Like

   1. mogge AnneMarie
    ik zag het in het nieuws , een feest voor de vliegtuig liefhebbers
    en een mooi begin van de 75 jarige bevrijding feesten
    fijne zondag groet

    Geliked door 1 persoon

 2. ha die AnneMarie
  bij ons zijn het lui die door een peuk uit de auto te gooien
  of een BBQ die uit de hand loopt , die bosbranden veroorzaken
  in andere delen van de wereld zijn het zogenaamde bedrijven die
  soja olie promoten o.a

  de mens leert niet 😦

  Geliked door 1 persoon

 3. mogge AnneMarie
  ja dat was een leuk stukje varen , weer eens wat anders dan enkel maar fietsen 🙂
  vandaag blijf ik binnen

  warme groet

  Like

  1. Leuk dat je dat zegt. Dit is ook wel een heel bijzondere bijdrage geworden. Precies zoals ik hem bedoeld heb maar ik moest er wel even mn best op doen.
   Ben er ook wel een beetje trots op.

   Geliked door 1 persoon

     1. Ik heb nooit mee gedaan met uitdagingen op bepaalde dagen. Het enige waar ik ooit aan meedeed was W300 van Plato. Dat was destijds wel een mooie initiatief vond ik. Niet aan een dag gebonden. Ben meer een “vrije” blogger……….

      Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.