Fotouitdaging: Toezeggen – Weigeren

Vanaf maart 2011 heeft Melodyk.nl al een fotouitdaging.
Zij geeft iedere week een tegenstelling die je moet laten zien d.m.v. een foto.
De uitdaging van deze week is EENMALIG – HERHAALDELIJK
Wil je meer oplossingen bekijken klik dan HIER

wp-1566314507409.jpg

Het gaat hier om 2018 maar dit bord staat er ieder jaar en ieder jaar komen er mensen om diverse redenen toch niet opdagen.

20 gedachten over “Fotouitdaging: Toezeggen – Weigeren

  1. Dan ben je iid een weigeraar. Maar het kan gebeuren, blessure, familie die ineens heel ziek is of komen te overleiden. Onverwachts zelf in het ziekenhuis terecht komen. Mensen worden wel eens boos om de weigeraars maar meestal is dat toch wel onterecht.

   Geliked door 1 persoon

 1. Wegblijven heeft vast een goede aanleiding. Goed dat je de vierdaagse nog een keer gebruikte. Een manifestatie met veel kanten dat blijkt maar weer. Ik vond het dit keer een lastige tegenstelling.

  Geliked door 1 persoon

 2. Al had ik wel veel opties in mijn hoofd waarmee jij zou kunnen komen… toch twijfelde ik of jij wel mee zou doen vandaag omdat ik weet hoe onzeker jij kunt zijn… zo fijn dan te zien dat jij je niet hebt laten weerhouden en met iets bent gekomen dat ik in mijn gedachten had en dat nog perfect aansluit om het thema op!

  Goed gedaan meissie, ben trots op je!!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Beloof ook niet dat ik iedere keer mee zal doen. Vind het niet altijd makkelijk maar wel altijd heel leuk als ik ze bij jullie zie. Ik doe mijn best. Dank je wel.

   Like

   1. Dat hoeft ook niet…. elke bijdrage is even welkom zolang je ze maar inlevert omdat je het wilt en niet omdat je je verplicht voelt 🤗

    Like

 3. De meeste zullen wel een goede reden om niet op te komen dagen maar ik w’e’et dat er ook mensen die gewoon maar inschrijven ” en dan maar zien” of ze tegen die tijd mee zullen doen. Dat is jammer voor de mensen die dan door de loting buiten de boot vallen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.