Traditie?

Een nieuwe traditie geboren? Hoe vaak moet iets zich herhalen of hoeveel jaren moet  een feestje zicht herhalen voordat het een traditie is? De antwoorden blijf ik u nog even schuldig maar het lijkt wel een traditie te gaan worden.
In het begin van januari op de valreep nog even de Lichtshow van Ouwehands dierenpark zien en voorafgaand de hele dag in de dierentuin vertoeven.
Reken maar dat het weer een gezellig weerzien was. Dit jaar ben ik niet mee geweest naar de lichtshow in de avond maar volgend jaar plan ik mijn bezigheden zeker anders zodat ik de avond ook mee kan.

Op de afgesproken tijd stonden we op de parkeerplaats en na de hartelijke begroetingen met Melody, Daphne en Cincia trokken we gezamenlijk het park in. Eerst koffie natuurlijk, camera’s tevoorschijn halen, instellen en het park in.
Melody en Daphne weten in elk dierenpark uitstekend hun weg te vinden dus wij houden enkel die 2 in de gaten en onze camera en het komt vanzelf goed.

DSC03007 (Small)

Fotograferen, praatje maken met de oppassers, koffie drinken en een hapje eten. De dag was zo voorbij. Zeker nu ik de avond niet mee deed. Half 4 werden de dag gasten verzocht om het park te verlaten waarna de dames mij uitgeleide deden richting de uitgang.

Genoten hebben we weer en het gaat zeker een vervolg krijgen volgend jaar.
De datum staat nog niet vast maar daar hebben we nog wel even tijd voor en misschien ben jij er dan ook wel bij.

Zin om ook mijn foto’s te bekijken?
Klik dan HIER

31 gedachten over “Traditie?

 1. Een traditie is fijn. Vooral bij het ouder worden hecht ik hier steeds meer belang aan.
  Jullie hadden een heerlijke dag, ik bekeek ook je foto’s. Wat is die leeuw machtig👍.

  Geliked door 1 persoon

     1. Pas in mei 2024, maar als het meezit, dan heb ik halfweg-eind volgend jaar (2021) flink wat meer tijd omdat ik dan hopelijk een pak minder kan werken. Het is echter nog allemaal in volle voorbereiding. Er valt heel veel te regelen… hoop dat het lukt! Duim voor me!

      Geliked door 2 people

      1. Duimen ga ik zeker voor je doen. Een vriend van ons is ook bezig vervroegd uit te treden. Er zitten best wel veel haken en ogen aan maar dat is niet in iedere branche denk ik.

       Geliked door 1 persoon

 2. Ik denk dat wij wel een traditie kunnen noemen..☺️☺️ prachtige foto’s heb je gemaakt. Was een zeer gezellige en geslaagde dag

  Groetjes

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ga niet meer naar het park door de komst van de de panda’s, de kosten en de belachelijke regels omtrent die dieren heeft me het plezier van dat park wel ontnomen. Tradities veranderen langzaam en voor sommige dingen is dat te langzaam.

  Like

  1. Het abonnement van ouwehands bied ook geen enkel ander voordeel meer. Of het nig zo goed gaat? Toch hoor ik hier veel mensen die er naartoe gaan.

   Like

 4. Je mag net zoveel tradities maken als je zelf wilt. Daarbij is het wel ideaal als je sympathisanten hebt (-: Die heb je, dus wat let je?
  Door mijn ME kan ik heel weinig. Zo zou dolgraag naar het Rijks willen…

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.