Z.O.Z. Coldplay – Clocks

In één klap meer dan 17 jaar terug in de tijd toen ik deze plaat weer eens hoorde.
Onze puberdochter had destijds een singletje van dit nummer en hoe vaak we dit gehoord hebben, ontelbaar.
Ze bleef het nummer maar draaien en ik zei niets. Ten eerste omdat het geen vervelend nummer was en ten tweede omdat ik vroeger precies het zelfde deed.
Het nummer heeft 17 weken in de top 40 gestaan, begrijpelijk dat ik dit nummer we dit nummer nooit meer zullen vergeten.

Coldplay – Clocks

Een fijn zwijmelweekend
Voor meer Zwijmels op zaterdag kijk bij

41 reacties op ‘Z.O.Z. Coldplay – Clocks

 1. Mogge AnneMarie
  Mooie herinneringen aan een leuk muziekje , ja zoiets blijft je bij

  ik heb het weerbericht uitgeplozen en besloten om een wandeling niet te doen , al is het in Rhenen goed weer , nog
  Geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

 2. Dit was mijn favoriete spinning-nummer.
  Ogen dicht, trappen, volledig gaan in de muziek.
  Ik ben geen fan van Coldplay. Maar wel een enorme fan van dit nummer.
  Fijne keuze!

  Geliked door 1 persoon

 3. Was zo’n beetje “ons” nummer (en CD) toen Meneertje Mertens en ik elkaar pas kenden, en samen luid zingend door het zonnige landschap reden (met de wagen, we woonden nogal ver uit elkaar). Blijft altijd een speciale herinnering! De “vroege Coldplay” (Clocks, Parachutes) vond ik fantastisch, daarna vond ik het allemaal wat minder worden. Maar de oude nummers blijven mooi!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hier is het ook zot gedraaid door onze kinderen. Het klinkt dus nog steeds goed in mijn oren, en ik vind het nog steeds sfeervol. Het heeft iets ‘slepends’ en daar houd ik van. De andere liedjes van Coldplay zeggen me minder.

  Geliked door 1 persoon

 5. Herinner ik me wel dat het destijds een topper was. Hoorde het toevallig van de week ook op de radio, nog steeds gewoon een goed nummer. Heb er niet die speciale herinnerin aan zoals jij. Mijn kinderen waren toen allang de deur uit;-)

  Geliked door 1 persoon

 6. Een schitterend muziekkeus AnneMari. 2003 was een jaar dat we allebei nog hard aan het werk waren voor ons salaris. Ons huis in Spanje hadden we al gekocht en nu wonen we er al vele jaren en genieten van het klimaat. Dit nummer staat ook in iTunes op onze beide Mac computers. Met deze natte krokusvakantie even terug in Nederland voor de kleinkinderen. Een hartelijke groet van ons. Salu2 Albert y Mara

  Geliked door 1 persoon

  1. Voor jullie dus ook mooie herinneringen. Dat klimaat bij jullie is wel iets om.jaloers op te worden.
   Hier is het maar afwachten wanneer de weergoden ons eens goed gezind zijn.
   Ik kijk maar naar mijn oleanders voor de herinneringen aan mooi weer.
   Ze hebben deze winter het prima overleefd.

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.