47 gedachten over “6WMB – Zonlicht

   1. Ja al is het soms niet makkelijk nu vind ik ook hoor……en voor jullie en je dochter zeker. Wordt nu wel heel erg lang, Ik zie ook niet altijd dat Every cloud has a silver lining

    Like

     1. Nou dat is inderdaad zo hoor. Denk dat je dochter er ook door in de war raakt, haar ritme kwijt is haar vertrouwde dingen. Heeft je dochter een verstandelijke beperking of een fysieke? Dat weet ik eigenlijk niet. Je hoeft niet te antwoorden hoor als je daar geen zin in hebt op zo’n persoonlijke vraag.

      Geliked door 1 persoon

      1. Ze heeft een hersenbeschadiging opgelopen door vroeggeboorte. Lichamelijk kan ze helemaal niets, zelfs niet zitten. Praten kan ze ook niet op een paar woorden na maar ze begrijpt veel een heeft een geheugen waar je u tegen zegt.

       Geliked door 1 persoon

       1. Ik denk dat je op een gegeven moment je kind ook kan “lezen” en weet hoe en waar ze op reageert. Wel bijzonder dat haar geheugen zo goed is en veel begrijpt. Maar dan zal het zeker voor haar heel moeilijk zijn. Jullie kunnen het beredeneren en dat mist zij. En ze mist jullie. Getver wat een rotvirus is het toch…… hou je taai…

        Geliked door 1 persoon

        1. Ja echt k*t maar we zitten er allemaal mee hoor. En ieder huisje heeft zijn kruisje het ene kruisje is soms zwaarder dan het andere maar we hebben er allemaal last van.

         Geliked door 1 persoon

         1. Dat klopt hoor. Iedereen krijgt zijn portie zeg ik altijd en daar moeten we dan maar weer het beste van zien te maken. En toch proberen die zon te zien achter de wolken. Ziezo de cirkel is weer rond…..;) Daar begonnen we mee.

          Geliked door 1 persoon

 1. Je hebt de smaak te pakken met die zeswoordenverhalen!
  Ik zie heel graag foto’s met zonlicht, doch beelden als deze kan ik best ook smaken. Het spel van wolken kan prachtig zijn…

  Geliked door 1 persoon

 2. We zien veel zo hè…. de wereld draait wel gewoon door maar wij mensen staan meer stil… en we zijn nog maar pas begonnen…. het eind is nog niet in zicht we moeten dus nog ‘even’ volhouden maar met zo’n mooie jacobsladder gaat dat wel lukken

  Geliked door 1 persoon

  1. Daar ben ik ook bang voor maar we gaan gewoon door. Wennen maar we komen er wel.
   Weer wat geleerd, Jakobsladder. Moest het even opzoeken, denk niet dat ik dit zal vergeten ook omdat het zo’n mooi gezicht is. Dank je.

   Like

 3. Mooie foto van een Jakobsladder. Ik hoop zo dat de zon voor jullie weer een beetje wil schijnen en dat de bezoekregeling wat versoepeld kan worden. Ik wist niet dat jullie dochter in zo’n ernstige mate beschadigd is.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb nog nooit op die manier iets over haar geschreven. Niemand wist het eigenlijk. Heb ook wel even na moeten denken of ik antwoord wilde geven.

   Like

  2. De Jakobsladder heb ik even op moeten zoeken. Melody had het er ook al over. Weer wat geleerd, denk trouwens niet dat ik dit zal vergeten. Het is een prachtig gezicht die stralen zo tussen de wolken door waar ook nog eens een naam voor is.
   Dank je.

   Like

  1. Ik had de foto kunnen bewerken maar daar ben ik nog jiet zo handig in.
   Heb nu een andere computer en de tijd om eens het een en ander uit te proberen.

   Like

 4. Leuk dat je mij volgt
  Ik doe dat ook met jouw blog
  Al is het volgen gereduceerd
  tot lezen , input van bloginformatie
  wordt dan erg veel en te druk
  aan mijn hoofd.
  Ik kan zo zie ik niet op elk bericht reageren…
  Sterkte in de onrustige tijd
  Poëzie en aandacht
  geeft verbroedering en steun

  Like

  1. Jouw gedichten lees ik al wat langer maar ook niet altijd om de dood eenvoudige reden dat ik niet altijd tijd heb.
   Toch kom ik steeds weer terug om te lezen.
   Lees hier wanneer het uitkomt. Iedereen is vrij om te lezen en/of te reageren.
   In ieder geval hartelijk welkom.

   Geliked door 1 persoon

    1. Ik probeer op alle reacties die ik krijg terug te reageren. Dat is mijn doel. Soms ben ik daar zo druk mee dat er andere bezigheden in de knel komen. Ben ik al een paar dagen druk geweest met reacties beantwoorden dan wil ik het nog wel eens uit zetten. Lange tijd postte ik niets als ik te druk was voor mijn gevoel maar dat is niet bevorderlijk voor de creativiteit dus probeer ik het zo op te lossen.
     Mocht iemand persé willen reageren dan kan het natuurlijk ook onder een andere post met een verwijzing.

     Geliked door 1 persoon

       1. Stel dat ik een mooie tekst bij jou plaats als reactie en het komt aan
        Dan wil ik mijn reactie weer op mijn blog plaatsen De aanleiding is jouw beeld of tekst. Deze wil ik dan gebruiken… maar vraag dat vooraf en kan een link bij mij plaatsen naar jou blog

        Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.