Bezoek

Vandaag is het eindelijk zover. We mogen bij Marjolein op bezoek. Er zijn een aantal opties hoe we haar mogen bezoeken, wij hebben voor de wandeloptie gekozen.
Drie kwartier mogen we wandelen maar wel met 1,5 mtr. afstand tussen elkaar.
Dat gaat natuurlijk niet als je een rolstoel moet duwen. Rollers als Marjolein hebben nu eenmaal een duwer nodig zodat ik er van uit ga dat hier aan gedacht is.
Eigenlijk mag er maar één bezoeker naar haar toe. Tja hoe doe je dat als ze je graag allebei wil zien. Heb dus gewoon voor ons beide aangevraagd en geen reactie gekregen dat het niet mocht.

Vraag me af of we ze nog kunnen besmetten, vast niet meer. Overigens zie ik geen enkele verzorger meer met mondkapjes of in een astronauten pak op de groep. De enkeling die nog geen corona heeft gehad zou het even zo goed over kunnen brengen.
We gaan het vanmiddag beleven.

Onze enige zorg op dit moment is hoe ze zal reageren als we weer weggaan. Normaal raakte ze daar behoorlijk overstuur van als ze niet mee mocht naar huis. Ik hoop dat ze ook inmiddels ook begrijpt dat dit nu nog even niet kan. We zijn toch iedere keer weer verbaasd over haar aanpassingsvermogen dus misschien heeft ze dit ook al opgepikt.
Half 3 vanmiddag worden we verwacht. Nu nog hopen dat het droog blijft. De lucht ziet er hier steeds behoorlijk dreigend uit.
DSC03741 (Middel)

38 reacties op ‘Bezoek

 1. Wat fijn mocht weer gaan bezoeken. Dan afstand houden. Ik duim voor jullie goed komt. Even gezellig met de elkaar praten. Doet voor jou ook goed. Ik zal voor middag duimen droog blijft. Gezellig!!! Mooie foto van deze bloemen. Mooie kleur. ❤️

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik lees terwijl jullie onderweg zijn, uitkijkend naar en wellicht toch met wat spanning.
  Het wordt een blij weerzien, hopelijk begrijpt Marjolijn het als jullie vertrekken.
  Hier schijnt nog volop de zon, ik stuur ze je door. Dan geniet je dubbel.
  De lange vieze strijd is nog niet volledig gestreden, maar die nieuwe openingen voelen heel fijn, bevrijdend en vertrouwd aan.

  Geliked door 1 persoon

  1. We moeten nog steeds geduld hebben. Medicijnen lijken veel belovend maar een vaccin laat nog wel even op zich wachten.
   De zon heeft goed geschenen vanmiddag. We waren blij haar weer in het echt te zien.

   Like

 3. Jullie hebben al een deel van de wandeling erop zitten denk ik. Hopelijk is het droog en is er veel moois te zien onderweg, terwijl jullie genieten van elkaars gezelschap. Ik wens jullie een mooie wandeling en een goed “tot gauw” voor straks.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.