Was dat nou? Hondenrugzak

Honden worden overal mee naartoe genomen. Op de fiets, naast de fiets, wandelend, 
met de auto. Wandelwagentjes, fietsmanden, fietskarren voor honden.
Steeds weer wordt ik verrast door de veelheid aan mogelijkheden.
Onlangs kwam ik een variant van hondenvervoer tegen die ik nog niet eerder
gezien had.

Mijnheer en mevrouw hadden ieder hun eigen hondje op de rug.

31 reacties op ‘Was dat nou? Hondenrugzak

 1. Voor een hond zou ik er niet aan moeten denken. Dat gaat toch best wel doorwegen lijkt mij?
  Ik heb er dan wel weer een voor mijn vogel. Zo kan ie toch overal mee naar toe zonder het gevoel te hebben dat alles zo overweldigend is. Ook bij een bezoek aan de dierenarts is dit een veel makkelijkere reismand dan een kooi met tralies waar hij zich steeds aan vast grijpt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Voor kleine hondjes zeker een leuke optie, beter dan alleen thuis zitten . Ik neem dan voetstoots aan dat men het hondje er alleen in zit on even uit rusten als het wandelen even te veel is . Want heel comfortabel lijkt het me niet voor de hond die zich waarschijnlijk regelmatig schrap moet zetten door de bewegingen van zijn “scootmobiel” 😉

  Like

  1. Dat leek mij eigenlijk ook. Heb de mensen niet gesproken dus hoe en wat precies weet ik dan weer niet.
   Meestal begin ik wel een praatje bij zulke bijzonderheden maar ze waren te ver weg waardoor het niet lukte.

   Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.