30 weken Photo Challenge (4) Wolken

satur9s-photo-challenge-1 (Middel)

Satur9 bedacht een uitdagende Challenge. Dertig weken lang een foto inzenden volgens opdracht. Mocht je zin hebben mee te doen klik hier en doe mee aan deze uitdaging.

Week 4 is de opdracht: Wolken

 

Als ik door mijn fotoarchieven scrol kom ik niet zo bijzonder veel wolkenluchten tegen. Ondanks dat ik altijd naar de lucht kijk en mooie wolken me bijna altijd opvallen. Komt het omdat ze er altijd zijn en daarom niet direct mijn fototoestel te voorschijn haal?  Daarom deze week maar eens goed mijn best gedaan om wolken op de foto te zetten.

Mijn verzameling wolkenluchten van afgelopen week.

 

30 reacties op ‘30 weken Photo Challenge (4) Wolken

   1. ik ook hoor , heerlijk wandelen tot de einder , dwars door weilanden of heide , heerlijk
    ja een pracht foto pps is het
    de zon doet echt z’n best , er is her wel een schraal windje , en ja er komen nog wat heel koude nachten

    Like

 1. Wolken in de lucht is zeker heel mooi om te zien. Vooral met de sneeuw erbij is een plaatje geworden. Mooie foto’s geworden. Vanmorgen heeft bij licht sneeuw gehad. Nu schijnt het en ook paar wolkjes. Fijne weekend gewenst,.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.