Z.O.Z. Oblivion – Vergetelheid

Gisteren bij de fotochallenge hebben we Guerilla Mask Force gezien. Een protest tegen coronaregels, bang om zombies te worden, bang om in de vergetelheid te raken. Laten we optimistisch blijven. De mensheid is veerkrachtig en vindingrijk en laat zich niet zo snel op de kop zitten. 

Over de hele wereld werken mensen hard om het virus onder de knie te krijgen het zal op de lange duur vast een keer lukken. Over 100 jaar lachen ze om ons en zijn we allang in vergetelheid geraakt. Wordt Corona toegevoegd aan ziektes uit de geschiedenis die onoverwinnelijk leken.

Hauser – Oblivion

Een heel fijn Zwijmelweekend

Voor meer Zwijmels op Zaterdag kijk bij ’t Pumpke

29 gedachten over “Z.O.Z. Oblivion – Vergetelheid

  1. Fijn dat je fan bent. Soms hoor ik muziek die ik jullie echt niet wil onthouden. Als er dan gereageerd wordt als jij doet ben ik helemaal in mijn nopjes. Dank je wel.

   Like

 1. Prachtig hé… kan er zo van genieten, luister regelmatig naar Hauser en zijn mooie Cello-spel. Heerlijke Zwijmelmuziek waar je bij kunt weg dromen. En dromen doen wij allemaal, dromen over een betere toekomst. Het virus… er is al veel over geschreven, maar ook dit gaat voorbij. Wij zullen nog even moeten doorbijten. Normaal zal het niet meer worden, maar gewoon anders!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Hier kan ik ook helemaal in katszwijm van raken. Eigenlijk zou ik veel meer naar cellomuziek/Hauser moeten luisteren.
   ‘S-avonds onder het genot van een glaasje wijn.

   Like

 2. Of ze lachen weet ik niet. Volgens mij word er nu ook niet om de Spaanse griep of de Zwarte Pest gelachen.
  Of we Corona dan onder de knie hebben? Dezelfde maatregelen die 100 jaar geleden ingesteld werden om de Spaanse griep in bedwang te krijgen, worden nu gehanteerd. Daar is wel een betere medische behandeling en kennis van virussen bij gekomen maar dat lijkt nauwelijks zode aan de dijk te zetten. Soms moet een virus zichzelf uitrazen.

  Like

 3. Wat een geweldig mooi nummer… heb met mijn ogen dicht gezwijmeld. Dankjewel voor dit prachtige stuk.
  Tja ‘corona’ het zal ooit overgaan hopen we allemaal, maar wie weet komen we er nooit helemaal vanaf. Het is een gekke wereld nu. Fijn wknd!

  Like

 4. Echt prachtig wat je vandaag weer geplaatst hebt, zou van dit optreden wel het geheel willen zien, als ik leeg drumstel zie, speakers voor voor zangers en zangeressen….
  Weet niet of Covid-19 in de vergetelheid raakt, zie nu maar met alle mutaties, goed ze hebben het onder controle, zoals ze ook de pest onder controle kregen, beste is zoals jij beschrijft zo positief mogelijk te blijven, er gebeuren tenslotte tal van andere dingen op de wereld…
  Fijn weekend!!!

  Like

  1. Hoop het van wel en snel ook maar ik betwijfel ten zeerste. Dat dacht ik nu ook, ik zou het hele concert wel willen zien. Waarschijnlijk is het maar een deel van het programma en is er veel meer dan alleen Hauser. Dan nog zou ik daar graag bij geweesg zijn.

   Like

 5. ha je hebt de sneeuw weg , en een mooi lente achtige foto neer gezet
  ja ik ga er ook van uit dat het goed komt , als het wat opschiet met het vaccineren
  ik ben blij met mijn enorme geduld

  Geliked door 1 persoon

 6. Je zal maar zo op kunnen gaan in muziek. Ik vind het bewonderenswaardig. Even deed ik mijn ogen dicht en zweefde weg. Dankjewel!

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.